52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

35è concurs literari de Nou Barris

Inici: 
01/12/2022
Tancament
31/03/2023

Literatura

El CC Torre Llobeta, les Biblioteques del Districte de Nou Barris i el consorci per a la Normalització Lingüística impulsen un dels esdeveniments culturals més rellevants i consolidats del Districte, el Concurs Literari de Nou Barris, que enguany arriba a la seva 35a edició.

Es tracta d’una convocatòria oberta a totes les persones majors de 16 anys, en la que es pot participar en les modalitats de poesia, narrativa, humor i relat fantàstic tant en llengua catalana com en llengua castellana. Aquest any, tot i que no exclusiu, com a la modalitat convidada hi ha el relat eròtic.

Podeu presentar tants textos com vulgueu. AIxò sí, han de ser inèdits, tingueu en compte que les còpies presentades no es retornaran. El jurat, format per representants de les parts organitzadores i altres col·lectius implicats, triarà dos premis. El primer s'emportarà 300 € en llibres, mentre que la segona categoria guanyarà 175 €, també en vals de compra bescanviables a la llibreria La Font de Mimir.

Podeu entregar les creacions literàries al CC Torre Llobeta, a les biblioteques de Vilapicina i la Torre Llobeta, de Nou Barris, de Canyelles, Les Roquetes, de Zona Nord i a la delegació de Nou Barris del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona. Teniu temps fins al 31 de març de 2023.