52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

4a convocatòria Laboratori Tísner

Inici: 
01/02/2020
Tancament
29/02/2020

Arts escèniques

L'objectiu d'aquesta convocatòria del CC Cotxeres Borrell és donar suport a la creació i producció de projectes escènics i esdevenir una plataforma per accedir a circuits del sector professional.

Hi poden participar companyies i artistes que treballin en l’àmbit de les arts escèniques i els projectes, desenvolupats però no estrenats, poden ser de qualsevol de les disciplines artístiques que engloben les arts escèniques: teatre i totes les seves variants, dansa, mim, clown, multidisciplinar, etc.

Els projectes es poden presentar per correu electrònic fins al 29 de febrer de 2020. A més a més de la fitxa de la convocatòria, degudament emplenada cal incloure material audiovisual, el currículum de l’artista o la companyia, el pressupost i calendari corresponent i qualsevol altra documentació que es consideri adient i que ajudi a la comprensió del projecte.

El jurat farà pública la resolució la setmana del 4 de maig de 2020. La proposta guanyadora rebrà la quantitat de 1.200 €, la finalista en rebrà 800 €i el premi del jurat, 500 € per destinar al desenvolupament i producció del projecte. Les tres propostes s'exhibiran durant la temporada teatral Cotxeres a Escena 2020-2021.