52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

6è concurs de relats curts de novel·la negra Manuel Vázquez Montalbán

Tancament
15/11/2019

Literatura

El CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán i la Biblioteca Collserola - Josep Miracle, en el marc d'activitats del 16è aniversari de la mort de Manuel Vázquez Montalbán, proposen un concurs de relats amb l'objectiu de promoure la creació literària tant en català com en castellà. La participació és gratuïta i oberta a totes les persones majors de 18 anys. Això sí, els relats han de ser inèdits, no poden superar les 1.000 paraules i han de girar entorn de la temàtica següent: el franquisme.

Podeu consultar totes les condicions de participació a les bases de la convocatòria. El guanyador del primer premi s'endurà un curs d’escriptura de 20 h a l’Escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès vinculat al gènere negre valorat en 350€, mentre que el finalista s'endurà un lot valorat en 200€ amb llibres, una bossa i una tassa de Biblioteques de Barcelona.

Podeu presentar els vostres relats fins al 15 de novembre de 2019 a les 20h. El dimecres 4 de desembre, a les 19h, tindrà lloc l’acte en memòria a Manuel Vázquez Montalbán. En aquest acte es farà públic el veredicte del jurat i es realitzarà el lliurament del premi del 6è Concurs de Relats MVM a la sala d’actes de l'equipament de Vallvidrera.