52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

7a convocatòria Laboratori Tísner

Aquestes propostes ja han passat

Arts escèniques

L'objectiu d'aquesta convocatòria del CC Cotxeres Borrell és donar suport a la creació i producció de projectes escènics i esdevenir una plataforma per accedir a circuits del sector professional.

Hi poden participar companyies i artistes que treballin en l’àmbit de les arts escèniques i els projectes, desenvolupats però no estrenats, poden ser de qualsevol de les disciplines artístiques que engloben les arts escèniques: teatre i totes les seves variants, dansa, mim, clown, multidisciplinari...

Els projectes es poden presentar per correu electrònic a l'adreça programacio@cotxeresborrell.net fins al 31 de març de 2024. A més a més de la fitxa de la convocatòria (DOC), cal incloure material audiovisual, el currículum de l’artista o la companyia, el pressupost (XLS) i calendari corresponent i qualsevol altra documentació que es consideri adient i que ajudi a la comprensió del projecte.

La proposta guanyadora rebrà la quantitat de 1.200 €, la finalista en rebrà 800 € i el premi del jurat, 500 € per destinar al desenvolupament i producció del projecte. Les tres propostes s'exhibiran durant la temporada teatral Cotxeres a Escena 2023-2024.

Per a més informació, podeu consultar les pautes del servei (PDF) i les normes d'ús del teatre (PDF).