52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Al meu barri fan performances 2019

Tancament
15/04/2019

Creació artística en col·laboració amb el Poblenou

Els programes d'arts visuals i d'arts escèniques del CC Can Felipa, junt amb el festival de creació contemporània Escena Poblenou, presenten les bases de la 4a edició de la convocatòria Al meu barri fan performances 2019.

Destinada a donar suport a propostes que desenvolupin una pràctica artística en col·laboració amb el Poblenou, aquesta convocatòria busca generar processos artístics que apropin la creació contemporània als veïns i veïnes del barri, amb l'horitzó d'una presentació pública durant el festival de creació contemporània Escena Poblenou 2019.

La convocatòria va dirigida a artistes visuals, escènics o multidisciplinaris amb una trajectòria professional acreditada, que presentin un projecte artístic de co-creació amb la ciutadania del Poblenou. La dotació econòmica és de 3.000 € impostos inclosos. Inclou honoraris, dietes, desplaçaments i costos de producció.

La data límit de presentació de projectes és el 15 d'abril i el 7 de maig es farà públic el projecte seleccionat. La 4a edició d'Escena Poblenou tindrà lloc entre el 16 i el 20 d'octubre del 2019.

Podeu consultar la informació completa en aquest enllaç.