52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Arts escèniques 2024 a Can Felipa

Tancament
02/06/2024

Arts escèniques, modalitat escena familiar

El programa d'arts escèniques del CC Can Felipa presenta les bases de la nova convocatòria destinada a donar suport a les companyies, artistes i col·lectius escènics emergents en vies de professionalització en la modalitat d'escena familiar.

Els espectacles seleccionats en les diferents modalitats donaran forma a la programació del centre i tindran l'oportunitat de participar al La(b) Felipa, espai d'experimentació, formació i producció.

La comissió de selecció està formada per Anna Serrano, programadora de la Sala Beckett, Ada Vilaró, creadora i directora del festival Escena Poblenou, Clàudia Mirambell, artista resident a Can Felipa i Albert Morén, coordinador del programa d'arts escèniques de Can Felipa.

Cada projecte que passi la selecció rebrà 500 € en concepte de suport a la creació i, a més, entre tots els projectes seleccionats s’atorgarà un màxim de 4 ajuts La(b) de 400 € que es donaran en funció de les propostes de mediació presentades. Per a més informació, cliqueu aquí.

Les propostes s'hauran d'adreçar en format PDF (màxim 5 Mb) a: artsesceniques@cccanfelipa.cat amb l'assumpte "Convocatòria 2024: escena familiar". La data límit és el 2 de juny.