52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Balandra 2021

Arts escèniques

Fins al mes de juliol queda oberta la convocatòria Balandra del CC El Sortidor. El projecte busca fomentar la creativitat escènica i facilitar el desenvolupament de les peces artístiques i oferir l'equipament com un espai obert i cultural de referència al barri i a la ciutat.

La convocatòria és oberta a totes les persones, companyies, entitats i col·lectius que presentin qualsevol disciplina artística dins el camp de les arts escèniques de nova creació. Es valoraran projectes relacionats amb el feminisme, la salut mental, l'alimentació, processos creatius comunitaris o orientades al públic familiar, tot i que no són requisits per a presentar-s'hi.

Si formeu part d'una companyia de dansa vertical, aprofiteu l'oportunitat per participar en la convocatòria, ja que és un dels pocs espais amb ancoratges homologats. En cas d'optar-hi, cal que la companyia aporti l'assegurança de responsabilitat i el material necessari per a la pràctica.

El centre ofereix un període de residència, de fins a sis mesos de durada, i posa a disposició un espai per assajar, la infraestructura, el servei de comunicació i el suport tècnic necessaris per desenvolupar el projecte. En contraprestació, l'espectacle resultant formarà part de la programació d'escèniques del centre.

Envieu el vostre projecte en aquest formulari incloent el dossier artístic o descripció del projecte, l'especificació tècnica, el currículum de la companyia o de les persones integrants i material gràfic o audiovisual de l'artista, grup o companyia. El jurat seleccionarà deu projectes i tres més de dansa vertical.

Teniu temps fins al 7 de juliol de 2021!