52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Barcelona Districte Cultural - Primavera 2025

Inici: 
16/10/2023
Tancament
15/03/2024

Aquestes propostes ja han passat

Teatre, dansa, música i circ

Voleu participar en el circuit Barcelona Districte Cultural? El programa d'arts escèniques de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona busca espectacles per elaborar el programa de la primavera del 2025.

Si creus que la vostra proposta de teatre, dansa, música i circ pot encaixar en aquest circuit d'espectacles, presenteu-vos a la convocatòria omplint el formulari i expliqueu-nos la vostra proposta.

La data límit és el divendres 15 de març de 2024 a les 14:00 h.

Unes comissions, formades pels equips directius o de programació dels centres participants, fan una primera selecció tenint en compte criteris artístics i d’adequació tècnica als equips i característiques de les sales i auditoris dels centres culturals que participen en aquest programa.

D’aquesta selecció en sorgeix un catàleg general. D'entre aquestes propostes, els centres trien les que volen oferir als seus espais. Perquè una proposta acabi formant part de la programació final, haurà de ser triada com a mínim per 3 centres.

En cas que la vostra proposta resulti finalista, el Barcelona Districte Cultural es posarà en contacte amb vosaltres per conèixer la disponibilitat i veure si és possible la contractació.

El circuit Barcelona Districte Cultural és bianual, amb una edició a la tardor (d’octubre a desembre) i una altra a la primavera (de febrer a març).