52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Can Felipa Arts Visuals 2019

Tancament
06/10/2019

Arts visuals

El programa d'arts visuals del CC Can Felipa presenta les bases de la nova convocatòria, destinada a donar suport a la creació emergent en les seves tres modalitats: comissariat, creació artística i comunicació gràfica.

- Comissariat:
Per a projectes de comissariat de temàtica lliure, que siguin inèdits i que destaquin per la seva qualitat, l’experimentació i l’adequació tant als recursos disponibles com a la sala d’exposicions de Can Felipa.
La dotació econòmica serà de 7.000 € per projecte de comissariat, repartits en 1.000 € d'honoraris i 6.000 € de producció (inclou honoraris i producció dels/les artistes participants i el treball de mediació amb el La(b) Felipa). El treball de tutoria anirà a càrrec de Julia Morandeira i Claudia Elies; i Laia Ramos per a les accions del La(b) Felipa.

- Creació artística:
Per a projectes artístics, individuals o col·lectius, de caràcter expositiu, que siguin inèdits i que destaquin per la seva qualitat, l’experimentació i l’adequació tant als recursos disponibles com a la sala d’exposicions de Can Felipa.
La dotació econòmica serà de 6.000 € per projecte expositiu, repartits en 1.000 € d’honoraris i 5.000 € de producció (inclou la producció d’obra nova i el treball de mediació amb el La(b) Felipa). El treball de tutoria anirà a càrrec de Martín Vitaliti i Clàudia Elies; i Laia Ramos per a les accions del La(b) Felipa.

- Comunicació gràfica:
Per a dissenyar la comunicació gràfica dels projectes seleccionats en aquesta Convocatòria i que constitueixen la temporada d'exposicions 2020 de Can Felipa. Es treballarà en col·laboració amb els comissaris i els artistes seleccionats, així com amb la coordinadora del programa d'arts visuals i amb els serveis de producció, per dissenyar el material de comunicació que es deriva de cada exposició i de les activitats del La(b) Felipa i que varia en funció de cada projecte.
La dotació econòmica serà de 2.300 € per a cada exposició, repartits en 1.000 € d'honoraris i 1.300 € de producció, amb un total de tres exposicions. El treball de tutoria anirà a càrrec de Priscila Clementti i Clàudia Elies.
 
 
Recordeu que la presentació de propostes es realitzarà exclusivament en línia a través del formulari de participació o bé enviant el dossier al mail convocatoria@cccanfelipa.cat.

Teniu temps fins al 6 d'octubre de 2019 a les 24 h. Si us calgués assessorament per presentar la vostra candidatura, els dies 10 i 17 d'octubre hi ha una sessió de consulta personalitzada al mateix equipament. La comissió de selecció, formada per Martín Vitaliti (artista visual), Julia Morandeira (comissària), Laia Ramos (LaFundició), Prisila Clementti (dissenyadora) i Clàudia Elies (coordinadora de Can Felipa Arts Visuals), emetrà el seu veredicte i el dia 21 d'octubre es publicaran els resultats al web del centre cívic.