52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Can Felipa Arts Visuals 2020

Arts visuals

El programa d'arts visuals del CC Can Felipa presenta les bases de la nova convocatòria, destinada a donar suport a la creació emergent en les seves tres modalitats: comissariat, creació artística i comunicació gràfica.

- Comissariat:
Per a projectes de comissariat de temàtica lliure, que siguin inèdits i que destaquin per la seva qualitat, l’experimentació i l’adequació tant als recursos disponibles com a la sala d’exposicions de Can Felipa.
La dotació econòmica serà de 7.000 € per projecte de comissariat, repartits en 1.000 € d'honoraris i 6.000 € de producció (inclou honoraris i producció dels/les artistes participants i el treball de mediació amb el La(b) Felipa).

- Creació artística:
Per a projectes artístics, individuals o col·lectius, de caràcter expositiu, que siguin inèdits i que destaquin per la seva qualitat, l’experimentació i l’adequació tant als recursos disponibles com a la sala d’exposicions de Can Felipa.
La dotació econòmica serà de 6.000 € per projecte expositiu, repartits en 1.000 € d’honoraris i 5.000 € de producció (inclou la producció d’obra nova i el treball de mediació amb el La(b) Felipa).

- Comunicació gràfica:
Per a dissenyar la comunicació gràfica dels projectes seleccionats en aquesta convocatòria i que constitueixen la temporada d'exposicions 2021 de Can Felipa. Es treballarà en col·laboració amb els comissaris i artistes seleccionats, així com amb la coordinadora del programa d'arts visuals i amb els serveis de producció, per dissenyar el material de comunicació que es deriva de cada exposició i de les activitats del La(b) Felipa i que varia en funció de cada projecte.
La dotació econòmica serà de 2.300 € per a cada exposició, repartits en 1.000 € d'honoraris i 1.300 € de producció, amb un total de tres exposicions.

Recordeu que la presentació de propostes es realitzarà exclusivament en línia a través del formulari de participació o bé enviant el dossier al mail convocatoria@cccanfelipa.cat.

Teniu temps fins al 6 de setembre de 2020 a les 24 h. Si us calgués assessorament per presentar la vostra candidatura, els dies 23 i 30 de juliol hi ha una sessió de consulta personalitzada. La comissió de selecció, formada per Raquel Friera (artista visual), Jaime González Cela i Manuela Pedrón Nicolau (comissaris), Elena Blesa Cábez (educadora i mediadora), Setanta (estudi de disseny) i Clàudia Elies (coordinadora de Can Felipa Arts Visuals), emetrà el seu veredicte i el dia 2 d'octubre es publicaran els resultats al web del centre cívic.