52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Can Felipa Arts Visuals 2022

Arts visuals

El programa d'arts visuals del CC Can Felipa presenta les bases de la nova convocatòria, destinada a donar suport a la creació emergent en les seves tres modalitats: comissariat, creació artística i comunicació gràfica.

- Comissariat:
Per a projectes de comissariat de temàtica lliure, que siguin inèdits i que destaquin per la seva qualitat, l’experimentació i l’adequació tant als recursos disponibles com a la sala d’exposicions de Can Felipa.
La dotació econòmica serà de 7.000 € per projecte de comissariat, repartits en 1.000 € d'honoraris i 6.000 € de producció (inclou honoraris i producció d'artistes participants i la feina de mediació).

- Creació artística:
Per a projectes artístics, individuals o col·lectius, de caràcter expositiu, que siguin inèdits i que destaquin per la seva qualitat, l’experimentació i l’adequació tant als recursos disponibles com a la sala d’exposicions de Can Felipa.
La dotació econòmica serà de 6.000 € per projecte expositiu, repartits en 1.000 € d’honoraris i 5.000 € de producció (inclou la producció d’obra nova i la feina de mediació).

- Comunicació gràfica:
Per a dissenyar la comunicació gràfica dels projectes seleccionats en aquesta convocatòria i que constitueixen la nova temporada d'exposicions de Can Felipa. Es treballarà en col·laboració amb els comissaris i artistes seleccionats, així com amb la coordinadora del programa d'arts visuals i amb els serveis de producció, per dissenyar el material de comunicació que es deriva de cada exposició que varia en funció de cada projecte.
La dotació econòmica serà de 2.300 € per a cada exposició, repartits en 1.000 € d'honoraris i 1.300 € de producció, amb un total de tres exposicions.

El dia 26 de juliol a les 18 h es farà una sessió d'assessorament en línia des d'aquest enllaç.

Recordeu que la presentació de propostes es realitzarà exclusivament en línia a través del formulari de participació.

Teniu temps fins al 4 de setembre de 2022 a les 24 h.