52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Concurs de monòlegs d'humor Muses 2020

Inici: 
13/12/2019
Tancament
12/01/2020

6è concurs de dones monologuistes

Dona i amb ganes de posar-te davant el micro per fer riure el públic amb un monòleg? Para atenció, que al CC La Farinera del Clot tenen una oferta ben llaminera per a tu!

I és que han obert la convocatòria pel concurs de monòlegs d'humor Muses, adreçat a totes aquelles dones que, d'una manera amateur o semiprofessional, vulguin interpretar una peça d'entre 8 i 10 minuts aproximadament.

Podeu presentar textos, tant en català com en castellà, sense cap tema establert, però sí que han de ser escrits en clau d'humor. Els heu de fer arribar a La Farinera fins al 12/01/2020, per correu electrònic o presencialment (Gran Via de les Corts Catalanes, 837), com també el formulari d'inscripció, fotocòpia del vostre document d'identitat i la còpia del monòleg amb el qual es participa en format .doc o .docx.

El jurat, format per una persona de l'organització de Muses i dues persones vinculades al món de les arts escèniques i la interpretació, seleccionarà cinc propostes que passaran a la final del concurs. D'aquestes cinc finalistes, només una podrà emportar-se el premi de 300 € que es concedirà després de les votacions del jurat i el públic durant la final celebrada a l'auditori del centre el dia 31/01/2020 a les 21.00 h.