52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Desendollats 2020

Inici: 
19/10/2020
Tancament
22/11/2020

Auditori Sant Martí
Música

L'Auditori Sant Martí obre una nova convocatòria del cicle musical Desendollats que tindrà lloc entre el febrer i el novembre del 2021. La sala pretén, amb aquesta iniciativa, presentar nous valors de l'escena musical donant una oportunitat a diverses formacions emergents.

Amb aquest objectiu, el Desendollats busca formacions o intèrprets de qualsevol classe de gènere musical en format acústic o semiacústic. No hi ha límit de membres ni d'edat, tot i que es donarà prioritat els grups del Districte de Sant Martí, així com les formacions de joves fins a 35 anys.

La convocatòria prioritza les obres originals, la qualitat de la proposta i el fet que siguin propostes provinents de noves bandes.

Des del 19 d'octubre i fins al 22 de novembre de 2020, podeu enviar la vostra candidatura al correu electrònic de l'Auditori Sant Martí amb un mínim de tres temes de referència, la fitxa d'inscripció, el currículum artístic, una fotografia recent i l'autorització tutelar dels membres menors d'edat. La proposta cal que tingui una durada d'entre 50 i 60 minuts.

El comitè de selecció, format per professionals de l'àmbit musical i membres de l'organització, triaran cinc formacions per a participar en el cicle de la sala de Sant Martí. Aquells grups seleccionats rebran una dotació econòmica de 300 €.

Divendres 23 d'octubre a les 20h, es presentarà la convocatòria a l'Auditori Sant Martí amb els concerts de Juliette Robles i Rodríguez Rodríguez. Acte gratuït amb reserva d'entrada al web de l'equipament.