52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

El Viver

Inici: 
16/12/2019
Tancament
31/12/2019

Flamenc, clown i teatre de carrer

El CC Besòs, dins el programa de suport a la creació, obre una convocatòria de residències amb l'objectiu donar suport a artistes i col·lectius escènics emergents. L’objectiu de la convocatòria és oferir el context i recursos a projectes en procés de maduració per tal d’afavorir la seva evolució i desenvolupament.

La convocatòria El viver es divideix en dues línies de programació. Una dedicada al flamenc i l’altra al clown i teatre de carrer. Si voleu optar-hi, cal que ompliu aquest formulari. Teniu temps d'enviar les vostres propostes fins al 31 de desembre de 2019.

La residència del CC Besòs consisteix en la cessió d'un espai d'assaig durant 3 mesos (ampliable de mutu acord), suport tècnic i en la producció, difusió de l'espectacle, assessorament artístic per part de diversos professionals del món de les arts escèniques, una sessió fotogràfica i la possibilitat d'organitzar una sessió amb grups reduïts de professionals o per a públic general.

La companyia seleccionada s'haurà de comprometre, com a contrapartida, o bé a la presentació de l'espectacle dins la programació de l'equipament de Sant Martí, un taller, la participació en alguna activitat del CC Besòs o alguna contraprestació similar pactada entre les dues parts.