52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

El Viver 2019

Inici: 
04/03/2019
Tancament
24/03/2019

Flamenc, clown i teatre de carrer

El CC Besòs, dins el programa de suport a la creació, obre una convocatòria de residències amb l'objectiu donar suport a artistes i col·lectius escènics emergents. L’objectiu de la convocatòria és oferir el context i recursos a projectes en procés de maduració per tal d’afavorir la seva evolució i desenvolupament.

La convocatòria El viver es divideix en dues línies de programació. Una dedicada al flamenc i l’altra al clown i teatre de carrer. Si voleu optar-hi, cal que ompliu aquest formulari. Teniu temps d'enviar les vostres propostes fins al 24 de març de 2019.

La residència del CC Besòs consisteix en la cessió d'un espai durant 3 mesos (del primer d'abril a final de juny), suport tècnic, difusió de l'espectacle, assessorament artístic per part de diversos professionals del món de les arts escèniques, una sessió fotogràfica i la possibilitat d'organitzar una sessió amb grups reduïts de professionals o per a públic general.

La companyia seleccionada s'haurà de comprometre, com a contrapartida, o bé a la presentació de l'espectacle dins la programació de l'equipament de Sant Martí, un taller, la participació en alguna activitat del CC Besòs o alguna contraprestació similar pactada entre les dues parts.