52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Estenedor'19

Impulsor de projectes de disseny tèxtil

Aquest 2019, el CC Joan Oliver - Pere Quart obra la convocatòria per participar en la desena edició de l'Estenedor, l'aposta de l'equipament de Les Corts per impulsar projectes relacionats amb el disseny de moda, tèxtil o complements.

La convocatòria es dirigeix a joves i adults que vulguin professionalitzar-se en aquest món i tinguin disponibilitat per dedicar-se durant vuit mesos a l'extens programa d'activitats per ampliar coneixements, aportar valor afegit als projectes amb recursos innovadors i descobrir noves formes de relació en comunitat que poden ser una oportunitat eficaç i eficient per a les diferents marques presentades.

Potenciar marques que estan en fase de creixement, aportar eines, posar recursos a l’abast de les propostes presentades o rebre assessorament i sessions de consultoria són elements clau d’aquest projecte.

Per a presentar-se a la convocatòria, és necessari disposar d'un mínim de producció elaborada. La selecció de projectes es farà entre membres de l'equipament i de Barcelona Activa. Els projectes seleccionats gaudiran, entre més, d'un itinerari formatiu, l'elaboració d'un book professional, plafons divulgatius, la presentació dels seus productes en diverses botigues i altres oportunitats.

Podeu presentar-vos-hi a través del següent formulari. Teniu temps fins al 30 d'abril de 2019.