52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Estrena't 2019

Inici: 
15/07/2019
Tancament
26/09/2019

Dansa

El CC Casa Groga obre la convocatòria per la 8a edició de l'Estrena't. El cicle és una mostra de teatre, dansa, música i circ. Cada trimestre és el torn d'una disciplina diferent. Enguany, la final de dansa tindrà lloc divendres 15 de novembre de 2019 al centre cívic.

En aquesta nova edició se segueix comptant amb la col·laboració i aval de sales i festivals reconeguts i de prestigi. L'objectiu de la mostra és donar a conèixer noves propostes culturals i oferir, als guanyadors, una via d'accés a sales professionals i festivals especialitzats de tot el territori català.

L'Estrena't 2019 s'adreça a tots els grups, col·lectius i companyies emergents de dansa. Podeu presentar els projectes fins al 26/09/2019. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través d'aquest enllaç. El dia 14 d'octubre es comunicarà el resultat per correu electrònic, tant a les sis companyies seleccionades com a les que no. El CC Casa Groga aportarà tot el material de llum i so de què disposa i també un tècnic per tal d'ajudar la companyia el dia de la representació.

La valoració de les propostes les farà un jurat format per professionals de les disciplines, constituït per a l’ocasió. El jurat atorgarà els Premis jurat de cada disciplina. Es realitzarà una votació per part del públic, la qual atorgarà els Premis públic de cada disciplina.

Els guanyadors de la categoria del jurat obtindran una actuació a l'Àtic 22 del Tantarantana en el cicle Tantandansa, mentre que els vencedors del premi del públic actuaran al Maldà Teatre dins del cicle Maldà en Dansa.