52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Estrena't 2020 - Teatre

Teatre

El CC Casa Groga obre la convocatòria per la 8a edició de l'Estrena't. El cicle és una mostra de teatre, dansa, música i circ. Cada trimestre és el torn d'una disciplina diferent. Aquest hivern és el torn del teatre.

En aquesta nova edició se segueix comptant amb la col·laboració i aval de sales i festivals reconeguts i de prestigi. L'objectiu de la mostra és donar a conèixer noves propostes culturals i oferir, als guanyadors, una via d'accés a sales professionals i festivals especialitzats de tot el territori català.

L'Estrena't s'adreça a tots els grups, col·lectius i companyies emergents de teatre. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través d'aquest enllaç fins al 07/01/2020, amb una sola peça per companyia. El dia 17 de gener es comunicarà el resultat de les quatre companyies seleccionades. El CC Casa Groga aportarà tot el material de llum i so de què disposa i també un tècnic per tal d'ajudar la companyia el dia de la representació.

La final tindrà lloc divendres 14 de febrer de 2020 a l'equipament de Sant Genís dels Agudells. Les obres seleccionades representaran un fragment de 30 minuts, tot i que la peça hauria de tenir una hora de durada aproximadament per a poder optar als premis.

La valoració de les propostes les farà un jurat format per professionals de les disciplines, constituït per a l’ocasió. El jurat atorgarà els Premis jurat de cada disciplina. Es realitzarà una votació per part del públic, la qual atorgarà els Premis públic de cada disciplina.

Qui obtingui el premi de la categoria del jurat farà un cap de setmana d'actuacions a la Sala Fènix amb les mateixes condicions de les companyies professionals, mentre que la companyia vencedora del premi del públic actuarà al Teatreneu.