52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Estrena't 2021 - Música

Música

El CC Casa Groga obre la convocatòria per la 9a edició de l'Estrena't. El cicle és una mostra de dansa, teatre, música i circ. Cada trimestre és el torn d'una disciplina diferent, ara arriba el torn de la música.

En aquesta nova edició se segueix comptant amb la col·laboració i aval de sales i festivals reconeguts i de prestigi. L'objectiu de la mostra és donar a conèixer noves propostes culturals i oferir, als guanyadors, una via d'accés a sales professionals i festivals especialitzats de tot el territori català.

L'Estrena't s'adreça a tots els grups, col·lectius i bandes emergents que tinguin un projecte musical, el vulguin mostrar i obrir-se pas en el món professional. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través d'aquest enllaç fins al 09/04/2021, amb una sola proposta per grup que no superi els 30 minuts de durada. La valoració de les propostes les farà un jurat format per l'equip tècnic del centre i membres de la Sala Barts Club.

La final entre les tres propostes seleccionades tindrà lloc divendres 14 de maig de 2021 a l'equipament de Sant Genís dels Agudells. El CC Casa Groga aportarà tot el material de llum i so de què disposa i també un tècnic per tal d'ajudar el grup el dia de l'actuació.

Es realitzarà una votació per part del públic, la qual atorgarà un premi únic. La formació vencedora actuarà a la Sala Barts Club.

La fotografia correspon al grup guanyador de l'edició anterior, Genoma.