52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Estrena't 2022 - Dansa

Dansa

El CC Casa Groga obre la convocatòria per la 10a edició de l'Estrena't. El cicle és una mostra de teatre, dansa, música i circ. Cada trimestre és el torn d'una disciplina diferent. A la tardor és el torn de la dansa.

En aquesta nova edició se segueix comptant amb la col·laboració i aval de sales i festivals reconeguts i de prestigi. L'objectiu de la mostra és donar a conèixer noves propostes culturals i oferir, als guanyadors, una via d'accés a sales professionals i festivals especialitzats de tot el territori català.

L'Estrena't s'adreça a tots els grups, col·lectius i companyies emergents de la dansa. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través d'aquest enllaç fins al 21 de setembre, amb una sola peça per companyia. El dia 3 d'octubre es comunicarà el resultat de les companyies seleccionades. El CC Casa Groga aportarà tot el material de llum i so de què disposa i també un tècnic per tal d'ajudar la companyia el dia de la representació.

La final tindrà lloc divendres 11 de novembre de 2022 (19.00 h) a l'equipament de Sant Genís dels Agudells. La durada màxima de les propostes ha de ser de 15 minuts.

Les dues peces guardonades actuaran a sales professionals (encara per determinar) i amb les mateixes condicions de les companyies professionals.