52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Il·luLola

Inici: 
21/10/2021
Tancament
29/11/2021

Projectes expositius d'il·lustració infantil i juvenil

El Centre Cívic Urgell obre la convocatòria il·luLola, una convocatòria oberta de projectes expositius en l’àmbit de la il·lustració infantil i juvenil per a ser exposats a la sala d’exposicions del centre, en el marc de la primera edició del Festival Il·luLola.
L’objectiu de la convocatòria és donar suport a creadors i creadores en l’àmbit de la il·lustració i l’obra gràfica.  La convocatòria vol impulsar projectes d’il·lustració infantil i juvenil que es puguin vincular amb el territori de l’Esquerra de l’Eixample.

La convocatòria s’adreça a il·lustradors/es, majors de 18 anys, col·lectius artístics o comissaris/es que presentin projectes artístics dedicats a il·lustració infantil i juvenil. Els projectes expositius han d’anar acompanyats d’una proposta d’activitats complementàries, de caràcter comunitari i/o educatiu que es realitzaran amb diferents agents del territori de l’Eixample Esquerra.

Es podran presentar projectes fins al 28 de novembre del 2021 a través d'aquest formulari de sol·licitud o presencialment al taulell del centre cívic. La resolució de la convocatòria serà el 14 de desembre de 2021 i el projecte guanyador s'exposarà a la sala Teresa Pàmies entre els mesos de maig i juny del 2022, en el marc de la primera edició del Festival Il·luLola.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb el centre a través del correu programacio@ccurgell.cat