52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Il·luLola 2023

Aquestes propostes ja han passat

Projectes expositius d'il·lustració infantil i juvenil

El CC Urgell obre la convocatòria il·luLola, una crida oberta de projectes expositius en l’àmbit de la il·lustració infantil i juvenil per exposar-se a la sala d’exposicions del centre, en el marc del Festival Il·luLola.

L’objectiu és donar suport a artistes en l’àmbit de la il·lustració i l’obra gràfica, així com impulsar projectes d’il·lustració infantil i juvenil que es puguin vincular amb l’Eixample esquerre.

Hi poden participar majors de 18 anys, col·lectius artístics o comissariats que presentin projectes artístics dedicats a il·lustració infantil i juvenil. Els projectes han d’anar acompanyats d’una proposta d’activitats complementàries, de caràcter comunitari i/o educatiu que es realitzaran amb diferents agents del territori.

Els projectes es poden presentar des d'aquest formulari. La data límit és el 19 de novembre de 2023. Es demana un dossier gràfic en PDF que no superi les 15 pàgines. Més detalls a les bases de la convocatòria.

El jurat especialitzat en il·lustració i obra gràfica valorarà les propostes rebudes tenint en compte la qualitat, originalitat, viabilitat tècnica, adequació al pressupost i al públic objectiu. La resolució es farà pública el 13 de desembre de 2023.

El projecte guanyador s'exposarà a la sala Teresa Pàmies entre els mesos de maig i juliol del 2024, en el marc de la segona edició del Festival Il·luLola i rebrà la quantitat màxima de 3.000 € (base imposable) per a dur a terme el projecte i la imatge del festival.

Per qualsevol dubte, es pot contactar amb el centre a través del correu programacio@ccurgell.cat.