52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Imatge Stripart 2022

Inici: 
20/10/2021
Tancament
21/11/2021

Aquestes propostes ja han passat

Disseny gràfic

El Centre Cívic Guinardó obre un concurs d’idees adreçat a persones o col·lectius, per obtenir la imatge gràfica de tota la campanya de comunicació del Festival jove Stripart, en la seva edició del 2022. Es pot participar en aquesta convocatòria artistes de manera individual o col·lectiva que compleixin, com a màxim, 35 anys durant l'any 2022.

En aquesta edició es demana a cada dissenyador/a que es presenti un portfoli amb diferents projectes de l’artista que representin la seva línia de treball. El jurat es basarà en la línia/estil dels candidats i després, a partir d’aquí, el guanyador/a haurà de crear la imatge representativa de la propera edició del festival Stripart. Durant aquest mes, l’artista haurà d’estar en contacte amb els responsables del festival i la imatge final haurà de ser de mutu acord.

La presentació dels portfolis es realitzarà enviant un correu a stripart@ccguinardo.cat, posant a l’assumpte “Concurs disseny Stripart 2022”, i adjuntant la següent informació: currículum del/s dissenyador/s, fotocòpia del DNI o Passaport, telèfon i correu electrònic de contacte.

Es poden presentar propostes del 20 d'octubre al 20 de novembre, i abans del 5 de desembre del 2021 es comunicarà la resolució, moment on el guanyador o guanyadora rebrà també un premi de 400€

Podeu consultar totes les bases de la convocatòria aquí.