52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Kinètic 2021-2022

Inici: 
01/06/2021
Tancament
15/06/2021

Arts escèniques - Creació i exhibició

El CC Parc Sandaru obre la convocatòria de Kinètic, un espai obert a creadors i creadores de qualsevol disciplina escènica que vulguin desenvolupar o dur a terme un projecte. S'hi poden presentar tots els artistes i companyies que treballin disciplines escèniques de forma professional o semiprofessional, però sempre amb voluntat de continuïtat, qualitat i compromís.

Ha de ser un projecte nou, inèdit, que es vulgui gestar i finalment exhibir. Es tindran en compte aquelles iniciatives que arrisquin en la producció, en la investigació artística i en la creació contemporània.

Per participar-hi cal presentar un dossier al correu electrònic artsesceniques@ccparcsandaru.cat amb la proposta de treball, el calendari, el currículum de la companyia i integrants, les necessitats tècniques i material de referència d'espectacles anteriors, així com omplir la fitxa d'inscripió.

El centre cívic ofereix suport personalitzat, sales d'assaig entre 4 i 6 mesos (de setembre a maig), l'ús d'un espai d'emmagatzematge, una beca de 800 €, una jornada de treball amb l'Aina Tur (programadora de la Sala Sandaru) i la Sílvia Artigas (comunicació Sala Beckett), acompanyament tècnic, difusió, l'estrena de l'espectacle a la Sala Sandaru amb la presència de diversos programadors del sector i el taquillatge íntegre d'aquesta estrena. Podeu consultar el mètode de participació i la informació completa a les bases de la convocatòria.

La convocatòria estarà oberta del 01 al 15 de juny, aquests dos últims inclosos.