52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Microrelats de Sant Jordi 2021

Inici: 
01/04/2021
Tancament
16/04/2021

Literatura

El CC Vil·la Florida, amb motiu de Sant Jordi, organitza un concurs de microrelats, dividit en tres categories: juvenil (de 12 a 18 anys), adult (de 19 a 59) i veterana (més de 60 anys).

El text pot tenir un màxim de 200 paraules, en català o castellà, i l'acció s'ha de centrar en la gastronomia i alimentació amb la Diada de Sant Jordi de rerefons.

Les obres, una per persona, s’han d’enviar al correu del centre, indicant un nom i cognom, un pseudònim, l’edat i un número de telèfon o correu electrònic per contactar. En el cas dels menors, caldrà facilitar les dades de la persona tutora.

El jurat, constituït per l’escriptor Gerard Maldonado, la directora de la Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall, Angelina Cabré i el bibliotecari Dani González, proclamarà un premi per categoria. A més a més, el públic repartirà tres premis més en votació popular. Podreu triar el relat preferit a través de les xarxes socials!

Teniu temps fins al 16 d'abril de 2021. Del 17 al 22 d'abril es faran les votacions pels premis populars a les xarxes socials de l'equipament de Sarrià - Sant Gervasi i el dia de Sant Jordi es publicaran els resultats.