52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Mirada pilot 2024

Tancament
30/09/2024

Comissariat emergent

El CC Guinardó, conjuntament amb el CC Barceloneta, el CC Sant Andreu i l'Espai Jove Boca Nord, obren la 5a convocatòria Mirada pilot per a projectes de comissariat emergent amb l'objectiu de realitzar una proposta expositiva composta per tres itineràncies i tres activitats paral·leles. La crida es fa a joves, de manera individual o col·lectiva, de 35 anys (durant l'any 2024) o menys.

El projecte seleccionat haurà de generar un discurs curatorial seleccionant exclusivament quatre artistes participants a l’edició del Festival Stripart 2024. El projecte seleccionat s'exposarà durant l'any vinent al CC Barceloneta (del 6 al 28 de febrer), al CC Sant Andreu (del 6 de març al 2 d'abril) i a l’Espai Jove Boca Nord (del 9 d'abril al 7 de maig).

El projecte seleccionat comptarà amb l’acompanyament de l’equip tècnic de la xarxa. El suport econòmic a la producció i honoraris seran de 400 € pels honoraris comissari/a, 400 € en honoraris dels artistes (100 € per a cada participant), 250 € de suport a la producció d’activitats i 100 € per producció gràfica d'exposicions.

Cal que envieu un sol projecte basat en les propostes del Festival Stripart 2024. Presenteu la vostra candidatura al correu miradapilot@gmail.com enviant un dossier PDF amb el currículum, la proposta expositiva, la de les activitats complementàries i altres informacions que es considerin necessàries en un annex del dossier. Si teniu dubtes, podeu escriure al mateix correu.

El comitè seleccionador triarà tres projectes finalistes i el projecte guanyador es triarà després d’una entrevista personal. Teniu temps fins al 30 de setembre de 2024 i el resultat es publicarà a partir del 31 d'octubre.