52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Penj'art 2021

Inici: 
01/06/2021
Tancament
17/07/2021

Arts plàstiques 

Arriba la sisena edició de Penj'art, l'itinerari artístic de Vilapicina i la Torre Llobeta que consisteix en presentar l'obra de diversos artistes del barri. El Penj'art 2021 vol incentivar a conèixer el barri amb una nova mirada a través de l’art, en aquesta ocasió mitjançant intervencions d'arts plàstiques.

Si feu pintura, fotografia, dibuix, il·lustració o altres arts plàstiques i hi voleu participar, podeu enviar un correu electrònic a artistespenjats@gmail.com. A l'assumpte cal escriure-hi "Penj'art 2021" i al cos del missatge cal fer-hi constar les dades personals (nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte i correu electrònic) i dades de l'obra presentada (títol, petita descripció amb característiques, fotografia de l'obra, suport per exposar).

Per a més informació sobre les bases de la convocatòria, us podeu posar en contacte amb el CC Torre Llobeta.

La convocatòria estarà oberta de l’1 de juny i fins al 17 de juliol de 2021. Els treballs seleccionats es comunicaran el 17 de setembre i la mostra tindrà lloc al mes d'octubre al Casal Municipal de gent Gran, a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta i també al CC Torre Llobeta.