52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Penj'art 2024

Inici: 
15/05/2024
Tancament
02/09/2024

Arts plàstiques 

Arriba la novena edició de Penj'art, l'itinerari artístic de Vilapicina i la Torre Llobeta que consisteix en presentar l'obra de diversos artistes del barri. El Penj'art 2024 vol incentivar a conèixer el barri amb una nova mirada a través de l’art, en aquesta ocasió mitjançant intervencions d'arts plàstiques.

Si feu pintura, fotografia, dibuix, il·lustració o altres arts plàstiques i hi voleu participar, podeu enviar un correu electrònic a artistespenjats@gmail.com. A l'assumpte cal escriure-hi PENJ'ART 2024 i al cos del missatge cal fer-hi constar les dades personals (nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte i correu electrònic) i dades de l'obra presentada (títol, petita descripció amb característiques, fotografia de l'obra, suport per exposar).

La convocatòria estarà oberta fins al 2 de setembre de 2024. Els treballs seleccionats es comunicaran la segona quinzena de setembre i la mostra tindrà lloc al mes d'octubre al Casal Municipal de gent Gran, a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta i també al CC Torre Llobeta.