52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Pintem petons

Tancament
07/06/2020

Concurs de dibuix

El CC Vil·la Florida obre una nova convocatòria per a un concurs de dibuix infantil.

La crida va dirigida a criatures a partir de 3 anys i fins als 12. Es tracta que il·lustreu els petons que us agradaria fer. Tanqueu els ulls i penseu en aquelles persones a qui encara no podeu abraçar i petonejar. Podeu pintar-los fent servir qualsevol classe de material com pintura, retoladors, ceres, aquarel·les... però sempre que siguin de coloraines!

Podeu enviar les vostres creacions per correu electrònic fins al 7 de juny. Feu una fotografia de bona resolució i adjunteu-la al correu. La setmana següent hi haurà la votació popular a les xarxes del centre i el dia 15 de juny es publicarà el veredicte.

El jurat format per la Núria Foix, professora de dibuix del CC Vil·la Florida, i les il·lustradores Almudena Suárez i Rocío Bonilla otorgaran un premi per a cada categoria, mentre que la votació popular decidirà tres premis més.

El premi que decideix el jurat de la categoria d'entre 3 i 5 anys s'emporta quatre entrades per a un espectacle familiar de la tardor, el premi per a infants que tinguin de 6 a 8 anys guanya un taller monogràfic familiar per a un adult i dos infants i el premi per als més grans obtindrà un lot de pintures i material plàstic.

Les vostres votacions repartiran els llibres De quin color és un petó? de la Rocío Bonilla, El meu avi i jo de l'Almudena Suárez i Besos que fueron y no fueron d'en Roger Olmos per a la categoria de 3 a 5 anys, d'entre 6 i 8 i per als que tinguin entre 9 i 12 anys, respectivament.