52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Projecte d’arts escèniques a la Farinera del Clot 2020

Inici: 
06/02/2020
Tancament
20/02/2020

Arts escèniques

El CC La Farinera del Clot torna a obrir la convocatòria d'arts escèniques a companyies i associacions que treballin qualsevol disciplina (musical, experimental, clàssica..., excepte la dansa per falta d'espais adequats), siguin amateurs, semiprofessionals o professionals i la seva creació vagi dirigida tant a públic adult com familiar.

Les companyies opten a tres mesos d’assaig en els espais disponibles, estrenar l'espectacle a la sala Jesús Concernau del centre (per tant, queden excloses de la convocatòria les peces ja estrenades o amb data d'estrena), un percentatge en els ingressos de les entrades de l'estrena, assessorament tècnic i suport en el disseny i difusió de l'espectacle.

Podeu enviar les vostres propostes fins al 20 de febrer de 2020 incloent un dossier (format PDF o DOC) amb una fitxa tècnica, el calendari de treball i necessitats d'espai, el currículum de la companyia, les necessitats tècniques i material de creacions anteriors.

La comissió d'avaluació tindrà en compte que la proposta sigui de creació pròpia, inèdita i en llengua catalana, que l'espectacle sigui compatible amb les condicions del teatre, que el calendari s'adapti a les disponibilitats del centre i que la companyia compti amb tècnic propi.

A final de febrer es farà públic el veredicte i totes les companyies inscrites rebran la resolució per correu electrònic.