52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Sona Verneda 2023

Aquestes propostes ja han passat

Música

El CC Sant Martí i la Coordinadora d'Entitats de la Verneda - Sant Martí (VERN) busquen tres formacions musicals per actuar al concert Sona Verneda del divendres 10 de novembre, inclòs dins del programa de la Festa Major del barri que se celebra entre el 2 i el 12 de novembre.

Si hi voleu actuar, envieu la vostra candidatura des d'aquest formulari entre el 5 i el 25 de setembre de 2023. Cal afegir-hi tres temes propis, el rider tècnic, el material gràfic requerit i si hi ha algú menor d'edat, l'autorització signada. El dia 11 d'octubre es farà públic el resultat i s'enviarà un correu a tots els grups inscrits.

El jurat mirarà que la majoria de temes siguin de creació pròpia i tindrà en compte l'originalitat i la qualitat de la proposta, així com que la banda (o bona part) tingui residència al Districte de Sant Martí. No hi ha límit d'edat, però es prioritzaran les formacions emergents.

Per resoldre qualsevol dubte podeu contactar amb el centre cívic al correu electrònic dinamitzacio@ccsantmarti.net  o al telèfon 932 565 760.