52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Territori en dansa 2020

Concurs de dansa

Arriba la 8a edició de Territori en dansa, un cicle organitzat pel CC Teixonera que es basa en la dansa com a eina de participació i cohesió social. L’edició d’enguany se celebrarà del 8, 9 i 10 de maig de 2020 i, com sempre, vol fusionar la dansa, la participació i les noves tendències.

Un dels plats forts del cicle és el concurs que vol donar visibilitat i oportunitats a les companyies emergents de dansa. La convocatòria s'adreça a tots aquells grups de qualsevol disciplina dins les arts del moviment.

Les formacions candidates han de tenir un màxim de 5 components, tots majors de 16 anys. Les coreografies presentades, inèdites, han de tenir una durada d'entre 10 i 15 minuts i s'han de fer arribar en una gravació així com també la fitxa d'inscripció. Podeu presentar la vostra proposta fins el dia 20 d'abril de 2020. La llista amb els projectes seleccionats es farà pública deu dies després, el 30.

Les peces finalistes actuaran a la final del dissabte 9 de maig dins la celebració de la VIII edició del Territori en Dansa, al CC Teixonera. El públic decidirà, mitjançant votació popular, un dels dos guanyadors del concurs. El jurat especialista, atorgarà un segon premi.

La distinció del jurat té una dotació econòmica de 300 €, una concessió de 180 h en residència al centre cívic, una beca per a cursos de formació i l'estrena de l'espectacle a l'edició del Territori en Dansa de l'any 2021 amb contraprestació de 100 €. El projecte guanyador de la votació popular obté 150 €, una residència de 100 h al centre cívic, una beca per a cursos de formació i la participació de l'Estrena't 2020 al CC Casa Groga, sense selecció prèvia.