52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

Territori en dansa 2021

Tancament
26/04/2021

Concurs de dansa

Arriba la 9a edició de Territori en dansa, un cicle organitzat pel CC Teixonera que es basa en la dansa com a eina de participació i cohesió social. L’edició d’enguany se celebrarà els dies 6, 7, 8 i 9 de maig de 2021 i, com sempre, vol fusionar la dansa, la participació i les noves tendències.

Un dels plats forts del centre és el concurs Territori en Dansa que vol donar visibilitat i oportunitats a les companyies emergents de dansa. La convocatòria s'adreça a tots aquells grups de qualsevol disciplina dins les arts del moviment.

Les coreografies presentades, inèdites, han de tenir una durada d'entre 10 i 15 minuts i s'han de fer arribar en un vídeo, així com també cal omplir i enviar la fitxa d'inscripció al correu electrònic territoriendansa@gmail.com. Podeu presentar la vostra proposta abans del 26 d'abril de 2021.

Les peces finalistes actuaran a la final del dissabte 8 de maig dins la celebració de la IX edició del Territori en Dansa, al CC Teixonera. El públic decidirà, mitjançant votació popular, un dels dos guanyadors del concurs. El jurat especialista, atorgarà un segon premi.

La distinció del jurat té una dotació econòmica de 300 €, una concessió de 180 h en residència al centre cívic, una beca per a cursos de formació i l'estrena de l'espectacle a l'edició del Territori en Dansa de l'any 2022 amb contraprestació de 100 €. El projecte guanyador de la votació popular obté 150 €, una residència de 100 h al centre cívic, una beca per a cursos de formació i la participació de l'Estrena't 2021 al CC Casa Groga, sense selecció prèvia.