52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

XX Concurs Horta Cançó d'Autor

Inici: 
15/02/2021
Tancament
15/04/2021

Música

Cada dos anys, el CC Matas i Ramis organitza el Concurs Horta Cançó d'Autor. Aquesta 20a edició tindrà lloc entre el 18 i el 20 de juny, amb la final a l'exterior del centre.

Si voleu participar en el concurs, només cal que ompliu la fitxa d'inscripció abans del 15 d’abril de 2021. També podeu formalitzar la inscripció presencialment des del centre (de dilluns a divendres entre les 09.00 i les 14.00 h i de 16.00 a 21.00 h). A més a més, les candidatures hauran de presentar tres temes propis, la lletra de les cançons, els instruments acompanyants i el rider tècnic per a l'actuació en directe.

Entre totes les propostes rebudes, un jurat, format per l’organització i persones de l’àmbit musical, en seleccionarà un màxim de 20 per participar en les semifinals del concurs. D'aquestes, només 10 passaran a la final. I d'entre la desena de finalistes es triaran els tres guanyadors i el premi del públic tenint en compte el text, la música, la veu i la presència escènica.

La persona guanyadora del premi del jurat s'endurà 1.000 € i participarà en diversos concerts. El premi a la millor cançó té una dotació de 600 €. El premi en metàl·lic per al premi a la millor proposta original és de 600 € i finalment, el públic atorgarà un premi que es remunerà amb 200 €.

Els guanyadors d'anteriors edicions no poden tornar a presentar-se. Els participants d'altres edicions que es vulguin tornar a presentar cal que enviïn material nou.