52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

XXI Concurs Horta Cançó d'Autor

Inici: 
15/02/2023
Tancament
31/03/2023

Música

Cada dos anys, el CC Matas i Ramis organitza el Concurs Horta Cançó d'Autor. Aquesta 21a edició tindrà lloc entre el 16 i el 18 de juny, amb la final a l'exterior del centre.

Si voleu participar en el concurs, només cal que ompliu la fitxa d'inscripció que trobareu al web abans del 31 de març de 2023. A més a més, les candidatures hauran de presentar tres temes propis, la lletra de les cançons, els instruments acompanyants i el rider tècnic per a l'actuació en directe. Si fos el cas, la traducció de la lletra en català o castellà.

Entre totes les propostes rebudes, un jurat, format per l’organització i persones de l’àmbit musical, en seleccionarà 16 per participar en les semifinals del concurs, dels dies 16 i 17 de juny. D'aquestes, només 6 passaran a la final del diumenge 18 de juny. I d'entre la sisena de finalistes es triaran qui s'emporta els premis d'enguany, tenint en compte el text, la música, la veu i la presència escènica.

La proposta guanyadora del premi del jurat s'endurà 1.500 € i participarà en diversos concerts. El premi a la millor cançó té una dotació de 700 €. El premi del públic es remunerà amb 300 €. Les propostes finalistes s'enduran 150 €.

Si ja heu guanyat altres anys, no us podeu tornar a presentar. Si ja heu participat en edicions anteriors i voleu tornar a provar sort, cal presentar material nou.