52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

XXVIII Stripart

Inici: 
16/02/2024
Tancament
17/03/2024

Aquestes propostes ja han passat

Art emergent per a artistes joves: arts visuals, escèniques i música

Del 29 de juny al 19 de juliol, el CC Guinardó celebra una nova edició del festival Stripart d’art emergent jove d’Horta amb l'objectiu de ser una plataforma per a joves artistes, promocionant-ne la visibilitat i producció de projectes, fomentant el diàleg i intercavni de coneixements.

Hi poden participar, de forma individual o col·lectiva, artistes que facin 35 anys durant l’any 2024 (es demana fotocòpia del DNI o NIE) com a màxim i que vulguin ampliar la xarxa professional, així com entrar en contacte amb espais d'exhibició professionals.

La inscripció es fa en format entrevista en línia amb l'equip del festival. Per demanar hora, cal omplir el formulari de la pàgina web, entre el 16 de febrer i el 17 de març de 2024. Per a consultar els requisits concrets i les bases completes, cliqueu aquí.

Com en altres edicions, també s’obre una convocatòria de site specific per tal de realitzar una intervenció efímera i transformar l’aula de cuina del centre cívic. L’artista comptarà amb suport de material a concretar amb l'organització i un pressupost de 500 €. Podeu consultar-la aquí.

Una de les línies de treball de l'Stripart és la promoció d’artistes. L'organització vetllarà perquè els projectes seleccionats tinguin continuïtat al centre mateix en forma de residència o exposició individual, residència A Cobert, estada a Casa d'Artistes de Menorca, exposició individual i residència al CC Can Felipa, exposició individual a l'Espai Jove Bocanord, participació a l'Art Photo Bcn i al festival Choreoscope.

Per a resoldre qualsevol dubte es pot escriure un missatge a info@stripart.cat.