52 centros cívicos con propuestas culturales que no te puedes perder!

52 centros cívicos con propuestas culturales que no te puedes perder!

Avatars amb Blender

Centre Cívic Guinardó
13/12

Una introducción al modelado en 3D con este potente software de código abierto

Blender és un programari professional per fer gràfics en 3 dimensions que es distribueix gratuïtament sota llicència de codi obert. S'utilitza per crear films animats, efectes visuals, peces artístiques, models d'impressió 3D, aplicacions interactives i videojocs.

El Centre Cívic Guinardó ha organitzat un monogràfic per iniciar-se al món de Blender i el modelatge tridimensional. El proper dissabte 13, els participants en aquest taller aprendran els fonaments d'aquest programari a través de la creació d'un avatar, una encarnació virtual en 3D. Al llarg de les 4 hores de la sessió (de les 10 h a les 14 h), els participants crearan un personatge amb forma humana, partint del modelatge del cos i el rostre i arribant fins a l'animació del moviment.

Aquest taller forma part del projecte Aula 141 del Centre Cívic Guinardó, que vol explorar les connexions entre ciència i art per aconseguir noves formes de creació i coneixement. El taller és gratuït, però cal inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a aula141@ccguinardo.cat. Per poder participar al taller, és necessari portar un ordinador amb Blender instal·lat (hi ha versions per a Windows, Mac OSX i GNU/Linux).

Actividades relacionadas

 • ...
  On:
  CC La Sedeta, CC El Coll - La Bruguera y otros equipamientos de Gràcia
  Quan:
  Del 16 al 30/10/2019
 • Una introducción a las óperas que pueden verse en el Liceu

  On:
  CC Casa Orlandai y CC Pere Pruna
  Quan:
  10 y 14/10, 04 y 28/11 y 02/12/2019
 • Es el último artista que interviene en la fachada del CC Cotxeres Borrell

  On:
  CC Cotxeres Borrell
  Quan:
  12/09 y hasta el 31 de octubre de 2019