52 centros cívicos con propuestas culturales que no te puedes perder!

52 centros cívicos con propuestas culturales que no te puedes perder!

Avatars amb Blender

Centre Cívic Guinardó
13/12

Una introducción al modelado en 3D con este potente software de código abierto

Blender és un programari professional per fer gràfics en 3 dimensions que es distribueix gratuïtament sota llicència de codi obert. S'utilitza per crear films animats, efectes visuals, peces artístiques, models d'impressió 3D, aplicacions interactives i videojocs.

El Centre Cívic Guinardó ha organitzat un monogràfic per iniciar-se al món de Blender i el modelatge tridimensional. El proper dissabte 13, els participants en aquest taller aprendran els fonaments d'aquest programari a través de la creació d'un avatar, una encarnació virtual en 3D. Al llarg de les 4 hores de la sessió (de les 10 h a les 14 h), els participants crearan un personatge amb forma humana, partint del modelatge del cos i el rostre i arribant fins a l'animació del moviment.

Aquest taller forma part del projecte Aula 141 del Centre Cívic Guinardó, que vol explorar les connexions entre ciència i art per aconseguir noves formes de creació i coneixement. El taller és gratuït, però cal inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a aula141@ccguinardo.cat. Per poder participar al taller, és necessari portar un ordinador amb Blender instal·lat (hi ha versions per a Windows, Mac OSX i GNU/Linux).

Actividades relacionadas