52 centros cívicos con propuestas culturales que no te puedes perder!

52 centros cívicos con propuestas culturales que no te puedes perder!

Barcelona Dibuixa

Salir a dibujar diversos espacios de la ciudad es lo que propone este ciclo de talleres organizado por diferentes centros cívicos que quiere acercar el sketching, el dibujo urbano al natural, a los barceloneses

L’sketching és l’art del dibuix urbà al natural. Enguany, Barcelona celebrarà la trobada Urban Sketchers, un simposi mundial d’aquesta disciplina. Per aquest motiu, diferents centres cívics de la ciutat han posat en marxa Barcelona Dibuixa, un programa amb múltiples activitats que des del passat mes de desembre i fins al juliol, acostaran aquesta disciplina als barcelonins.

Dos dissabtes al mes, es proposen tres tallers, a tres centres cívics diferents. Durant un matí, els participants rebran una breu introducció al dibuix (on es tractaran aspectes com el color, la forma, el moviment o la llum) i tot seguit sortiran al carrer per començar a dibuixar.

Els tallers, que començaran a les 10.30 h i finalitzaran sobre les 13 h, tindran temàtiques diverses (el port, els mercats municipals, les platges o els parcs, entre d’altres) i estaran conduïts per un expert en dibuix urbà. 

Al mes de febrer, el tema serà “Museus de Barcelona”; al mes de març, “El Port de Barcelona”; a l’abril, “Sant Jordi i les biblioteques”; el maig serà el torn dels mercats municipals; juny, “Les platges de Barcelona”; i el cicle clourà el mes de juliol amb “L’estiu als Parcs de Barcelona”.

Actividades relacionadas