52 centros cívicos con propuestas culturales que no te puedes perder!

52 centros cívicos con propuestas culturales que no te puedes perder!

¡"Enruta't" en la Marina!

CC La Cadena y CC Casa del Rellotge
22/02/2021
  • Divulgació

El CC La Cadena y el CC Casa del Rellotge abren un grupo cultural

Gent del barri de la Marina! Els CC La Cadena i el CC Casa del Rellotge creen un grup per a totes aquelles persones interessades a consumir i generar cultura.

Tant se val l'edat que tingueu o l'experiència, només calen moltes ganes de voler anar a veure una obra de teatre, a escoltar un concert, visitar una exposició, participar en una xerrada o descobrir edificis emblemàtics de la zona... activitats que es puguin fer per la Marina del Port i la Marina del Prat Vermell, pel Districte de Sants – Montjuïc o fins i tot desplaçar-se fins a on calgui, si la proposta val la pena.

El més important són les ganes d'enriquir-se per l'experiència i compartir el temps amb altres persones que tinguin uns interessos similars. La colla tindrà total autonomia per decidir què vol fer i en quina freqüència, tot i que la idea inicial és trobar-se un cop al mes. Les propostes poden ser externes o bé haver-se generat dins el grup. Que algú vol explicar la història del barri en una ruta? Endavant! Que algú altre se li ha acudit que vol fer un monòleg? Si a tothom li sembla bé, cap problema!

Si el projecte us fa el pes, la primera trobada serà el dilluns 22/02/2021 a les 18.30 h (a la Sala Pepita Casanellas, sense inscripció prèvia) i la gent del CC La Cadena i del CC Casa del Rellotge, així com una sèrie d'agents culturals de La Marina, us explicaran el concepte i començareu a fer rodar els engranatges.

Gente del barrio de la Marina! Los CC La Cadena y el CC Casa del Rellotge crean un grupo para todas aquellas personas interesadas en consumir y generar cultura.

No importa la edad que tengáis o la experiencia, solo se necesitan muchas ganas de querer ir a ver una obra de teatro, a escuchar un concierto, de visitar una exposición, de participar en una charla o de descubrir edificios emblemáticos de la zona... actividades que se puedan hacer por la Marina del Port y la Marina del Prat Vermell, por el distrito de Sants - Montjuïc o incluso desplazarse hasta donde sea necesario, si la propuesta vale la pena.

Lo más importante son las ganas de enriquecerse por la experiencia y compartir el tiempo con otras personas que tengan intereses similares. El grupo tendrá total autonomía para decidir qué quiere hacer y con qué frecuencia, aunque la idea inicial es encontrarse una vez al mes. Las propuestas pueden ser externas o bien haberse generado dentro del grupo. ¿Que alguien quiere explicar la historia del barrio en una ruta? ¡Adelante! ¿Que alguien se le ha ocurrido que quiere hacer un monólogo? Si a todo el mundo le parece bien, ¡no hay problema!

Si el proyecto os convence, el primer encuentro será el lunes, 22/02/2021 a las 18.30 h (en la Sala Pepita Casanellas, sin inscripción previa) y la gente del CC La Cadena y del CC Casa del Rellotge, así como una serie de agentes culturales de La Marina, os explicarán el concepto y se empezará a hacer girar los engranajes.

Actividades relacionadas