52 centros cívicos con propuestas culturales que no te puedes perder!

52 centros cívicos con propuestas culturales que no te puedes perder!

Les Corts. Escenari literari

Diversos espacios
Del 14 al 17/04
  • Ciencia y tecnología
  • Literatura

Estas propuestas ya han pasado

Cuatro días de actividades que ponen el barrio en el centro del interés de los amantes de los libros

Atiat per la festivitat de Sant Jordi, abril és el mes més literari de l’any: floreixen les novetats, les presentacions i les activitats relacionades amb els llibres. En aquest context, Albert Lladó coordina Les Corts. Escenari literari, un esdeveniment que podríem titllar de festival lletraferit del 14 al 17 d’abril al barri barceloní.  Una programació dividida en tres cicles temàtics que descrivim a continuació:

 

Ciència i literatura

En aquest àmbit, que se celebra a la magnífica cafeteria del Centre Cívic can Deu, comptem amb tres presentacions de llibres que aborden de manera accessible aspectes com la física, els fenòmens paranormals o la vida del físic italià Ettore Majorana i una conferència sobre intel·ligència artificial a càrrec del professor Ramon Sangüesa.

 

Escriure des de les Corts

La literatura que es genera des del districte es tractarà a partir  de quatre cites que es reparteixen entre la Biblioteca Miquel Llongueras, el Centre Cívic Can Deu i la Biblioteca Can Rosés. L’escriptor David Aliaga explicarà la seva tasca a l’Editorial Base; Jorge de Cominges recordarà la trajectòria de Margarita Rivière; Gregorio Casamayor exposarà el seu procés de treball; i Enrique Ibáñez presentarà el seu darrer poemari.

 

Plaça de lletres

Les dues places més emblemàtiques del barri, Concòrdia i Comas, acolliran quatre espectacles ben estimulants: una narració oral sobre la figura d’un científic, ajudada d’un mapping sobre la façana de la seu del districte; un concert de David Carabén, líder de Mishima, acompanyat de piano i trompeta; una batalla de poetry slam; i un homenatge a Carles Hac Mor, amb improvisacions poètiques i musicals.

 

Actividades relacionadas