52 centros cívicos con propuestas culturales que no te puedes perder!

52 centros cívicos con propuestas culturales que no te puedes perder!

Un agost diferent al CC Besòs

CC Besòs
Durant el mes d'agost
 • Arte y exposiciones
 • Circo
 • Talleres

Tallers durant l'estiu i una Regadora extra!

Us quedeu a Barcelona durant l'agost? Busqueu activitats per fer amb la canalla? Ja podeu parar la cerca i començar a fer anar l'agenda, que el CC Besòs té una bona colla de propostes gratuïtes. No us avorrireu pas!

Dins la campanya 100% estiu, situada en el marc de Pla de Barris, que garanteix unes vacances per a la mainada i joves ben excitants, trobem les activitats de l'equipament de la Rambla Prim.

Música en família per gaudir amb els infants, experimentació i joc per jugar i aprendre, tallers d'art per il·lustrar un conte o per crear un mural planetari i un d'animals, percussió corporal per fer sonar el cos al ritme de les mans i els peus o rodar una pel·lícula són algunes de les propostes que es podran fer en dues tongades de quinze dies.

Adolescents i adults també tenen opcions per aprendre! Els primers, amb un taller de creació comunitària de dansa urbana i per al públic de més edat, un curs de smartphones i un d'anglès especialitzat en viatges.

A més a més dels tallers, el cicle de teatre d'arts de carrer i clown La Regadora tindrà una edició extra amb cinc espectacles, quatre a l'agost i una final al mes de setembre. També, excepcionalment durant el mes d'agost, es podrà visitar l'exposició Jo pallassa que presenta l'Agrupació Foto-cine Cerdanyola-Ripollet sobre les barreres amb les que es topen les dones que es dediquen a fer riure.

Per a més informació i inscripcions, consulteu el web del CC Besòs.

Actividades relacionadas

 • Juegos, talleres, espectáculos, conciertos ...

  On:
  CC Baró de Viver
  Quan:
  Cada día de agosto y el 03/09/2020
 • Juegos, talleres, espectáculos, conciertos ...

  On:
  CC Baró de Viver
  Quan:
  Cada día de agosto y el 03/09/2020
 • Centros Cívicos de Barcelona, también en agosto

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/08/2020