Ara podeu tornar a viure a la xarxa el festival Barcelona Novel·la Històrica

Mon, 16/11/2020 - 16:56

Ara podeu tornar a viure a la xarxa el festival Barcelona Novel·la Històrica

Tots els actes que van tenir lloc entre el 9 i el 14 de novembre es troben al web oficial de l'esdeveniment.

Gràcies a Internet i, en definitiva, a les noves tecnologies, va ser possible celebrar la vuitena edició del festival Barcelona Novel·la Històrica, una edició completament en línia, sense presència de públic a causa de la situació sanitària actual i les mesures que s’estan aplicant. I també gràcies a Internet i a les noves tecnologies podeu visualitzar ara o quan us vingui de gust tots els actes que van tenir-hi lloc, la majoria diàlegs i conferències amb la capital catalana al llarg de la història com a centre del debat. Tant si els veu seguir en el moment en què es van desenvolupar i els voleu reviure, com si voleu conèixer per primera vegada allò que s’hi va dir, accediu al web de l’esdeveniment.

Hi trobareu, per exemple, des del debat titulat Barcelona construïda, en el qual hi van prendre part tres autors que tenen publicats llibres amb la capital catalana com a escenari central, com són Maria Carme Roca, Enric Calpena i Coia Valls, fins al diàleg dedicat a la Barcelona oculta, amb els escriptors Jaume Cabré i Vicenç Villatoro, o l’acte amb el polític i escriptor Alfred Bosch i el també escriptor i periodista Toni Soler sobre la Barcelona del 1714.

El festival es va fer entre el 9 i el 14 de novembre, comissariat per Fèlix Riera. La cita es va apropar a la història de la ciutat comtal a través de les novel·les històriques de les quals n’és la protagonista. El lliurament del Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino a l’escriptor Eduardo Mendoza va ser l’acte que el va obrir, una vetllada que també podeu recuperar íntegrament al web del Barcelona Novel·la Històrica.