Eugeni Bonet i Miquel Àngel Marín tanquen 'Arts entre lletres'

Fri, 11/12/2020 - 14:54

Eugeni Bonet i Miquel Àngel Marín tanquen 'Arts entre lletres'

Els creadors faran una intervenció i comentaran entre ells com executen llurs pràctiques entre lletres.

L’artista i escriptor Eugeni Bonet i el músic i artista d’acció Miquel Àngel Marín es trobaran per parlar al cicle ‘Arts entre lletres. Viatges d’anada i de tornada’, en la Fundació Joan Brossa el dilluns 25 de gener vinent a les 19h.

Aquests creadors faran una intervenció –artística, poètica, literària, musical…– i comentaran com executen llurs pràctiques entre lletres, així com indagaran en la inserció de les lletres en els discursos artístics i viceversa.

‘Arts entre lletres’ és un programa de xerrades que té com a objectiu crear espais de diàleg entre escriptors que treballen com artistes, artistes que empren les lletres, músics que prenen la paraula o poetes que entren a escena.

Aquesta serà la darrera cita del cicle de diàlegs que ofereix la Fundació Brossa, el qual, comissariat per Ester Xargay, ha vist les converses entre convidats com Núria Piròmana d’Argos., Gabriel, Xavi Lloses, Mar Serinyà, Rosa Pou, David Ymbernon, Jordi Aligué, Mireia Zantop, Marta Darder, Martí Sales, Irene Solà, Pia Sommer, Sion Sierra Lopes i Jaume Geli.

Apuntar que la sessió tindrà lloc a la seu de la Fundació Joan Brossa, sempre mantenint les mesures sanitàries oportunes arran de la pandèmia de COVID-19, i serà gratuïta.