Cicle dedicat a la dramaturga Lluïsa Cunillé

Fri, 01/01/2021 - 07:00

Cicle dedicat a la dramaturga Lluïsa Cunillé

L'organitzen la Sala Beckett i la Universitat Oberta de Catalunya i inclou lectures dramatitzades, espectacles teatrals, conferències, taules rodones i altres activitats.

Entre el 12 de gener i el 14 de febrer es durà a terme un cicle d’espectacles, lectures i activitats de pensament i debat al voltant de l’obra de la dramaturga Lluïsa Cunillé (Badalona, 1961). L’organitzen la Sala Beckett i la UOC (Universitat Oberta de Catalunya), que justifiquen la iniciativa perquè “Cunillé és una de les figures més originals i innovadores de la literatura dramàtica d’avui en dia a Catalunya”. El cicle té com a objectiu, assenyalen els seus impulsors, “aprofundir en la seva obra i oferir mirades noves i alternatives a les ja establertes, per tal de submergir-nos en les fissures, els clarobscurs i les absències que tan sovint ens presenta aquest cabdal corpus dramàtic”.

Entre les moltes propostes previstes, hi ha tres lectures dramatitzades, els dies 26 de gener i 4 i 11 de febrer, així com una conferència sobre els personatges de Cunillé a càrrec de Xavier Albertí, o l’estrena dels muntatges teatrals El jardí i Els subornats. Precisament aquests dos textos de la dramaturga seran publicats per la Beckett en un sol llibre.

El cicle està comissariat per Josep-Anton Fernàndez i Adriana Nicolau, i les entrades per assistir a les diferents activitats programades ja són a la venda. Conegueu-ne més detalls, aquí.