Torna Poetry Slam Barcelona al CCCB

Fri, 15/01/2021 - 07:00

Torna Poetry Slam Barcelona al CCCB

La primera sessió del 2021 serà el 17 de gener a les 12 h.

Després d’uns mesos d’incertesa, el 2021 l’slam i l’spoken word tornen a estar presents a la programació mensual del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) amb Poetry Slam Barcelona.

De la combinació entre poesia i interpretació, i entre paraula i escena neix el Poetry Slam, una competició poètica amb un format àgil i dinàmic en què tant els poetes com el públic en són els protagonistes. A Barcelona el campionat regular d’slam se celebra des del 2010, i compta amb centenars de poetes i seguidors que cada mes es reuneixen per compartir i aplaudir les actuacions dels slammers. Els poetes del carrer pugen a l’escenari amb rimes per competir pel vot d’un públic crític i fidel que cada mes es reuneix per triar l’slammer del vespre. Es tracta d’una competició, però també una plataforma de formació, creació i difusió de la literatura oral contemporània.

La primera sessió d’aquest 2021 es farà el diumenge 17 de gener al punt del migdia. L’accés és lliure, però cal fer reserva prèvia. Més informació, aquí.