Obertes les inscripcions per a una estada d'escriptura de guions de llargmetratge al Faberllull Olot

Sat, 23/01/2021 - 07:00

Obertes les inscripcions per a una estada d'escriptura de guions de llargmetratge al Faberllull Olot

La residència es durà a terme entre el 17 i el 31 de maig, i es poden presentar les propostes per prendre-hi part fins al 15 de febrer.

L’Institut Ramon Llull impulsa una estada d’escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic en fase d’escriptura del tractament al Faberllull Olot. Les Faberllull són una xarxa de residències d’arts, ciències i humanitats gestionades per l’Institut.

La iniciativa compta amb el suport de l’Acadèmia de Cinema Català i dels Guionistes Associats de Catalunya (GAC), i es farà entre el 17 i el 31 de maig. Tots aquells que hi vulguin optar han de presentar el seu projecte abans del 15 de febrer. Se’n seleccionaran un total de nou, valorant aspectes com la qualitat artística, qualitat de l’estructura de l’argument i dels diàlegs presentats, l’interès de la temàtica o dels personatges, o l’originalitat i singularitat.

Entre els requisits que es demanen per ser un dels residents, hi ha haver finalitzat estudis relacionats amb l’audiovisual i/o experiència en l’escriptura de guió amb una obra estrenada, i tenir domini demostrable de les llengües catalana, castellana i anglesa.

L’objectiu és permetre als participants desenvolupar un primer tractament de la seva obra durant quinze dies amb dedicació completa.

Trobareu tots els detalls de la convocatòria en aquest enllaç.