Maria Barbal presenta 'Tàndem', Premi Josep Pla 2021

Wed, 10/02/2021 - 07:00

Maria Barbal presenta 'Tàndem', Premi Josep Pla 2021

L'autora s'acompanya en l'acte del també escriptor Ramon Solsona, mentre que l'actriu Rosa Cadafalch farà una lectura dramatitzada.

La llibreria Byron acollirà el divendres 12 de febrer a les 19 h la presentació de la que probablement serà una de les novel·les en català de l’any, Tàndem, de Maria Barbal. Guanyadora recentment del Premi Josep Pla, el text, segons Grup 62, “és una història de felicitat. No pas la que ens promet un viatge meravellós, ni tan sols la d’escoltar «T’estimo», sinó la que ens anima a pedalar acompanyats i a aconseguir-ne una de més profunda i duradora. Una novel·la deliciosa que explora la capacitat humana de bandejar els pensaments i els fets rutinaris i deixar-se portar per la vida”.

La presentació la farà el també escriptor Ramon Solsona, i en el decurs de l’acte hi haurà una lectura dramatitzada a càrrec de l’actriu Rosa Cadafalch.

Per motius de seguretat l’aforament serà limitat, i cal fer inscripció prèvia a través del correu info@grup62.com. La presentació també es podrà seguir per streaming al perfil d’Instagram @byronllibreria.