El Centre Cívic Sagrada Família acull una exposició sobre pràctiques editorials de dones

Tue, 16/02/2021 - 07:00

El Centre Cívic Sagrada Família acull una exposició sobre pràctiques editorials de dones

Obre portes el 23 de febrer i es podrà visitar fins al 21 de març.

A partir del 23 de febrer es podrà visitar al Centre Cívic Sagrada Família l’exposició realitzada per Espai Brut titulada Plegades. Pràctiques editorials de dones de Barcelona & Rodalies. Es tracta d’una exposició col·lectiva de fanzines i altres pràctiques editorials independents. Una mostra de dones transgressores, que aporten una nova visió del món.

El fanzine ha estat sempre relacionat amb els marges i la contracultura, una fórmula per omplir els buits de les publicacions comercials i donar a conèixer noves autories artístiques alternatives. En el context de pandèmia mundial, fa gairebé un any que no s’organitza cap trobada o fira al voltant d’aquest tema. Per aquest motiu diverses artistes locals, comissariades per Espai Brut, ens conviden a gaudir d’aquesta producció de material editorial alternatiu.

Les artistes participants són Ada Fontecilla, Ana Mundana, Anna Solé Tremoleda, Bàrbara Alca & Carmen Kings, Carla Cànovas Puigmartí, Ciara Quilty-Harper, êkho Studio, Fanzinoteca Feminista XOXOXO x ilium Collective, Impremta Col·lectiva Can Batlló, Irma Marco & Josué Coloma, Laura Endy, Mar Cianuro & Tania Terror, María Freire, Marta Cartu, Martina Manyà, Núria Just, Pilar Marcó i Sandra Freijo Serrano.

Com a activitat vinculada s’organitzarà el dimarts 2 de març un taller de fanzines, per al que cal inscriure’s prèviament si s’hi vol participar.

L’exposició romandrà oberta fins al 21 de març.