El 'Trencadís Literari', en format virtual

Fri, 26/02/2021 - 07:00

El 'Trencadís Literari', en format virtual

La sisena edició està dedicada a les novel·les de mons distòpics i comptarà amb la participació de Salvador Macip, Pablo Martín Sánchez, Carme Torras, Jaume C. Pons Alorda i Francesc Miralles.

L’edició d’ara fa un any del cicle Trencadís Literari, que organitza el Museu Etnològic i de Cultures del Món, es va veure interrompuda després de la sessió inaugural per la situació que tots coneixem: pandèmia de la covid-19 i confinament domiciliari. Passades unes setmanes es varen poder fer les sessions que van quedar pendents a través de la xarxa. Aquest any els organitzadors no volen sorpreses i, davant l’encara incerta situació, han decidit programar tot el cicle en format virtual. A més, la temàtica escollida segurament no és a l’atzar: novel·les que presenten escenaris distòpics.

En parlaran el 4 de març Salvador Macip, el 18 del mateix mes Pablo Martín Sánchez, el darrer dia de març serà el torn de Carme Torras, el 14 d’abril de Jaume C. Pons Alorda, i finalment el 21 d’abril intervindrà Francesc Miralles. Els cinc autors ens acostaran al vessant més antropològic de la literatura distòpica. Totes les sessions les conduirà l’escriptor i periodista Martí Gironell. Sempre a les 19 h i a través del canal de Facebook del Museu Etnològic i de Cultures del Món. No es necessita reservar prèviament.

Trobareu més informació en aquest enllaç.