La 39a Setmana del Llibre en Català ja té dates

Tue, 23/03/2021 - 07:00

La 39a Setmana del Llibre en Català ja té dates

Es manté la ubicació en el Moll de la Fusta i durarà 10 dies.

El setembre passat, i després de tota la convulsió generada per la propagació de la pandèmia de la covid-19, tenia lloc una versió més reduïda i amb aforament controlat d’una de les grans cites literàries de l’any a Barcelona: La Setmana del Llibre en Català. A part de durar menys dies que en edicions precedents, el gran canvi va ser l’espai on es va ubicar: l’avinguda de la Catedral deixava pas al Moll de la Fusta. Tot i les obligades novetats, hi varen passar més de 25.000 persones.

Independentment de com evolucioni la pandèmia, l’organització ja ha anunciat que aquest 2021 es mantindrà l’emplaçament arran de mar, i també ha fet públiques les dates de celebració de la cita: del 10 al 19 de setembre. Serà la 39a edició de La Setmana. Tots els expositors que hi vulguin prendre part tenen temps fins al 31 de març de fer efectiva la inscripció.

La Setmana té entre els seus objectius ser una mostra de la riquesa i la diversitat de l’edició en català i de la seva potència industrial. La cita afavoreix el contacte directe, la relació entre llibreters, editors i lectors, i s’hi poden trobar novetats literàries, però també llibres de fons i les col·leccions de cada segell. A més dels estands permanents al llarg de les jornades, l’esdeveniment compta amb una extensa proposta d’activitats, tant per a adults com per a infants, com ara presentacions de llibres, recitals, xerrades, debats, itineraris literaris, contacontes, signatures per part dels autors i de les autores…

Més informació a la pàgina oficial de La Setmana.